Bestel je jouw Smiling Socks vanuit Nederland, dan kun je rekenen op onze snelle verzendservice: vóór 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis! Houd rekening met een levertijd van 1 a 2 dagen in België.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kan de status van je bestelling checken via de track en trace die je in de mailbox hebt ontvangen.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

In Nederland nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening. De verzendkosten naar België bedragen €2,95.

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor contact op via hello@smilingsocks.nl

Op het moment dat jouw bestelling is verzonden ontvang je een mail met daarin de track en trace code.
Bij grote afnames - 20 of meer van dezelfde artikelen - kun je profiteren van staffelkortingen die wij aanbieden. Meer informatie vind je hier: smilingsocks.nl/pages/bulkbestellingen.
Bij Smiling Socks kun je reseller worden en onze producten eenvoudig in je eigen winkels aanbieden! Om te kijken of je een goede match bent met onze brand vragen wij je om een e-mail te sturen naar hello@smilingsocks.nl