Onze visie

De wereld gelukkiger maken, één glimlach per keer

Onze missie

Wij willen dat mensen gelukkig zijn en wij willen hen helpen te genieten van de kleine dingen in het leven. Een glimlach is een klein ding, maar kan mensen dichter bij elkaar brengen: een glimlach op iemands gezicht, een glimlach op iemands voeten. Met lachende sokken willen we mensen een makkelijke en stijlvolle manier bieden om zich goed te voelen en anderen zich ook goed te laten voelen. Geluk is kostbaar, en het kan zo simpel zijn als een glimlach.

Onze waarden

Eenvoud

Wij willen dat je een glimlach draagt, zo eenvoudig is het. Daarom houden we het simpel: veel verschillende kleuren, een klein detail, heel veel geluk. Je kunt onze Smiling Socks® gemakkelijk combineren met verschillende outfits - en verschillende stemmingen.

Kwaliteit

Wij geven om jou en gebruiken hoge kwaliteit katoen zodat jouw voeten zich ook goed voelen. Zo kunt je jouw Smiling Socks® dragen waar en wanneer je maar wilt: thuis, op school, op het werk, in de sportschool. Ja, ze zijn ook nog eens anti-zweet.

Comfort

Je voeten zullen niet zweten en je sokken zullen niet afzakken: kan het nog beter? Dankzij een klein beetje elastaan, zijn ze een one size fits all. En als je de smiley niet met de wereld wilt delen, kun je kiezen voor de langere versie.

Vriendelijkheid

Glimlachen naar een vreemde is een goede daad, en op tijd zijn is dat ook: wij sturen de sokken naar je op, om jouw voeten te laten glimlachen en we sturen ze naar je op met een snelle levering. Als er zich een probleem voordoet, zal onze toegewijde klantenservice dit voor je oplossen. Onze klanten zijn onze kracht en dat maken we graag duidelijk: er zit altijd een bedankkaartje in onze kleurrijke dozen.

Liefde

Wij willen gelukkig zijn en we willen dat anderen ook gelukkig zijn. Wij willen jou helpen om je beter te voelen en wij willen jou helpen om anderen zich ook beter te laten voelen. Wij kiezen ervoor om dat te doen via onze Smiling Socks®, een klein vrolijk detail in je dag, een klein lachend gezichtje dat andere mensen kunnen zien als ze over straat lopen. Wij geloven in een united world en dit is onze manier om daaraan bij te dragen.

Een klein detail kan een groot verschil maken. Als je de kleine dingen in het leven omarmt en respecteert, zul je een veel gelukkiger leven leiden.

Je kunt iedere dag geluk verspreiden, kies voor Smiling Socks®! Die schattige smileys boven de rand van je schoenen toveren een glimlach op het gezicht van anderen. Hoe cool is dat?

Shop Nu

Wist je dat? Wij zijn een geregistreerd merk®

Het project van Smiling Socks® is begonnen op een zolderkamer. Nu zijn we een officieel geregistreerd merk: daar zijn we trots op! We blijven groeien en verbeteren onze diensten. We zijn erin geslaagd om de internationale verzendtijden terug te brengen naar 1-4 werkdagen.