Samenwerking met bloggers en instagrammers

Ben je zelf blogger of instagrammer en wil je met ons samenwerken voor onze webshop? Dan ontvangen we graag een concreet voorstel waarin je aangeeft wat je van ons wilt, wat je kunt bieden en je bereikcijfers. Dan komen we hier zo snel mogelijk bij je op terug.

Samenwerken? Stuur ons een mailtje!

Welke
mogelijkhedenvoor influencers?

Mogelijkheden voor influencers, zoals bloggers en intagrammers, zijn:

  • Winactie met één van de producten uit onze webshop
  • Review van onze producten
  • Delen van onze producten

Ben Je Blogger?

Dan is een blogpost met daarin het beschrijven van één of meerdere van onze producten, incl foto en link het meest interessant voor ons. Uiteraard sturen we je deze producten dan ook toe. Je mag hier eventueel ook een winactie aan koppelen op je social media

Ben Je Instagrammer?

Dan is een foto van één of meerdere van onze producten + live story met link naar onze webshop het meest interessant voor ons. Ook in dit geval krijg je het betreffende product toegestuurd. Je mag hier eventueel ook een winactie aan koppelen op Instagram. We ontvangen graag een concreet voorstel en volgersaantal, link naar je instagramaccount en doelgroep.


Laat in je voorstel ook weten welk(e) product(en) je in gedachten hebt en waarom. Aansluiting van onze producten bij jouw doelgroep is voor ons erg belangrijk.

Heb je een ander voorstel? Dan staan we daar zeker voor open. Stuur ons een mailtje!