500+

Sokken Ingezameld

Stichting DaDa

Stichting DaDa, opgericht in 2001, zet zich in voor het verbeteren en kindvriendelijk maken van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland. 

Stichting DaDa heeft haar naam te danken aan Timmetje die in 1998 werd geboren. Al vrij snel bleek dat Tim ernstig ziek was. Hij moest erg lang in het ziekenhuis verblijven, waar de ouders van Tim, André en Bianca van Duivenbode, ook vele uren doorbrachten. Het viel hen op dat de omgeving in het ziekenhuis veel kindvriendelijker kan. Tim overleed en zijn ouders besloten samen met een aantal vrienden een stichting op te richten. De woorden ‘DaDa’ waren de eerste woorden die Tim sprak en Stichting DaDa was een feit.

Binnen het zakencircuit wordt ieder jaar een steeds grotere groep ondernemers en bedrijven gemobiliseerd en gevraagd deel te nemen aan de verschillende projecten van Stichting DaDa. De middelen die DaDa weet in te zamelen nemen ieder jaar toe en zij hebben inmiddels een groot aantal verschillende projecten in ziekenhuizen en medische instellingen weten te realiseren. Hierbij zijn kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie de sleutelwoorden.

Stichting DaDa, Zorg voor een goede KinderZorg.

Sokken verzamelen

De maand December gaat volledig om geven, familie, vrienden, gezondheid en geluk. Wij als Smiling Socks zijnde hebben daarom een prachtig goed doel geselecteerd om aan te doneren. Hiervoor hebben wij uiteraard jullie hulp nodig! Voor elke 10-pack aan sokken doneren wij 1 paar Smiling Socks aan DaDa. Stichting DaDa zal een mooie instelling selecteren en onwijs veel kinderen blij gaan maken met onze prachtige sokken!

Help mee en koop vandaag nog onze Smiling Socks